agenda

Biljarten
Elke dinsdag- en donderdagochtend kunnen 60+’ers gezellig komen biljarten. Samen met andere mensen uit de wijk hebben wij altijd erg gezellige ochtenden, waarbij de ballen lekker rollen.
Wil je meedoen aan de biljartcompetitie? Dan kan je op vrijdagavond bij ons terecht. Het is dan wel de bedoeling dat je regelmatig aanwezig bent.
Kosten: Als je geen lid bent, betaal je 0,75 euro entree per keer. Ook wordt een biljartbijdrage van 0,50 euro berekend.
Klaverjassen
Vind je het leuk en gezellig om een kaartspel te spelen? Kom dan op dinsdagavond naar ons clubhuis voor een potje klaverjassen.
Kosten: Als je geen lid bent, betaal je 0,75 euro entree per keer. Ook wordt een klaverjasbijdrage van 1,75 euro berekend. Dit is voor de prijzen aan het eind van het seizoen. 
Haken en breien
Om de week kun je gezellig komen haken en breien in ons clubshuis. Haak je ook gezellig aan?
Kosten: Deze activiteit is gratis. Niet-leden betalen o,75 euro entree.
Knutselen
Een keer in de maand wordt op woensdagmiddag een knutselactiviteit georganiseerd. De knutselmiddagen hebben altijd een leuk thema.
Kosten: Knutselen is gratis. Niet-leden betalen o,75 euro entree.
Tafeltennis
Gezellig een potje tafeltennis spelen? Dat kan in de oneven weken op donderdagavond.
Kosten: Als je geen lid bent, betaal je 0,75 euro entree per keer. Per half jaar wordt een tafeltennisbijdrage van 10,00 euro berekend. Dit is voor de prijzen aan het eind van het seizoen.
Bingo
Een keer in de maand is het tijd voor BINGO in ons clubhuis. Er worden 10 rondes gespeeld met elke ronde kans op twee prijzen. Deelnemers moeten ouder dan 18 jaar zijn. Je hoeft je niet op te geven om mee te spelen.
Kosten: Enkel boekje 10,00 euro, dubbel boekje 15,00 euro.