agenda

 • Dinsdagochtend 10:00 - 12:00

  Biljarten

 • Dinsdagavond 19:30 - 23:00

  Klaverjassen

 • Woensdagochtend 10:00 - 12:00

  Haken en breien
  (in de even weken)

 • Woensdag 14:00 - 16:00

  Knutselen - 15 mei
  (1x in de maand)

 • Donderdagochtend 10:00 - 12:00

  Biljarten

 • Donderdagavond 19:30 - 23:00

  Tafeltennis
  (in de oneven weken)

 • Vrijdagavond 19:30 - 23:00

  Biljarten (competitie)

 • Zaterdag 19:30 - 23:30

  Bingo - 20 april
  (1x in de maand)

Biljarten
Elke dinsdag- en donderdagochtend kunnen 60+’ers gezellig komen biljarten. Samen met andere mensen uit de wijk hebben wij altijd erg gezellige ochtenden, waarbij de ballen lekker rollen.
Wil je meedoen aan de biljartcompetitie? Dan kan je op vrijdagavond bij ons terecht. Het is dan wel de bedoeling dat je regelmatig aanwezig bent.
Kosten: Als je geen lid bent, betaal je 0,75 euro entree per keer. Ook wordt een biljartbijdrage van 0,50 euro berekend.
Klaverjassen
Vind je het leuk en gezellig om een kaartspel te spelen? Kom dan op dinsdagavond naar ons clubhuis voor een potje klaverjassen.
Kosten: Als je geen lid bent, betaal je 0,75 euro entree per keer. Ook wordt een klaverjasbijdrage van 1,75 euro berekend. Dit is voor de prijzen aan het eind van het seizoen. 
Haken en breien
Om de week kun je gezellig komen haken en breien in ons clubshuis. Haak je ook gezellig aan?
Kosten: Deze activiteit is gratis. Niet-leden betalen o,75 euro entree.
Knutselen
Een keer in de maand wordt op woensdagmiddag een knutselactiviteit georganiseerd. De knutselmiddagen hebben altijd een leuk thema.
Kosten: Knutselen is gratis. Niet-leden betalen o,75 euro entree.
Tafeltennis
Gezellig een potje tafeltennis spelen? Dat kan in de oneven weken op donderdagavond.
Kosten: Als je geen lid bent, betaal je 0,75 euro entree per keer. Per half jaar wordt een tafeltennisbijdrage van 10,00 euro berekend. Dit is voor de prijzen aan het eind van het seizoen.
Bingo
Een keer in de maand is het tijd voor BINGO in ons clubhuis. Er worden 10 rondes gespeeld met elke ronde kans op twee prijzen. Deelnemers moeten ouder dan 18 jaar zijn. Je hoeft je niet op te geven om mee te spelen.
Kosten: Enkel boekje 10,00 euro, dubbel boekje 15,00 euro.

Evenementen

Gedurende het jaar organiseren wij voor onze leden en wijkbewoners leuke, interactieve en gezellige evenementen. Hieronder vind je een overzicht van de eerst komende evenementen.

Sommige van deze activiteiten zijn alleen voor onze leden. Ben je nog geen lid? Een lidmaatschap kost 22,50 euro per gezin per jaar.

 

22-23 juni  2019 – Interactive Energy Weekend

Op 22 en 23 juni staat de speeltuin volledig in het teken van duurzaamheid. Binnenkort volgt meer informatie over de activiteiten die wij in dit weekend gaan organiseren.

 

27-31 augustus 2019 – Feestweek

In de laatste week van de schoolvakantie kunnen de kids weer genieten van allerlei activiteiten in onze Feestweek. Binnenkort volgt meer informatie wat er allemaal te doen is.

De Speeltuin

BSV Het Lage Land is opgericht in 1967. We bestaan dus al meer dan 50 jaar! En dat allemaal door de inzet van tientallen vrijwilligers de afgelopen jaren. De vereniging is opgericht met het doel om een goede en zinvolle vrijetijdsbesteding, voor alle leeftijden, te bevorderen. Een mooie doelstelling die wij vandaag de dag nog steeds nastreven.

Wij zijn een bruisende, uitdagende en spannende speeltuin waar geen enkel kind buiten spel mag staan en waar iedereen veilig kan spelen.

Onze speeltuin is redelijk groot en is opgedeeld in twee delen. We hebben een afgezet deel in onze speeltuin, speciaal voor de jongste gasten. In dit deel is onder andere een zwembad aanwezig en een grote zandbak. Ook is er gedacht aan de oudere kinderen. Zo is er een voetbalveld (geasfalteerd) en zijn er fietsen en skelters. En durf jij ook van de tokkelbaan?

De speeltuin heeft ongeveer 40 speeltoestellen. Iedereen kan zich dus vermaken.

In de speeltuin staat ook een clubhuis. Hier kun je spelletjes spelen, kleuren of spelen als het niet zo heel mooi weer is. Ook hebben we hier onze kantine, waar je drinken of iets lekker s kunt kopen. Pinnen is hier ook mogelijk.

Nieuws

Knutselen

Vind je het ook zo leuk om gezellig te knutselen en mooie dingen te maken? Elke maand hebben we een knutselmiddag in de speeltuin op een woensdag. In de activiteitenkalender kun je zien wanneer de

Lees meer »

Paaseieren zoeken!

Op vrijdag 19 april a.s. kun je gezellig paaseieren komen zoeken in de speeltuin. Kom jij ons ook helpen om alle paaseieren te vinden? En ben je heel goed in zoeken? Misschien vind jij dan wel

Lees meer »