over de speeltuin

BSV Het Lage Land is opgericht in 1967. We bestaan dus al meer dan 50 jaar! En dat allemaal door de inzet van tientallen vrijwilligers de afgelopen jaren. De vereniging is opgericht met het doel om een goede en zinvolle vrijetijdsbesteding, voor alle leeftijden, te bevorderen. Een mooie doelstelling die wij vandaag de dag nog steeds nastreven.

Wij zijn een bruisende, uitdagende en spannende speeltuin waar geen enkel kind buiten spel mag staan en waar iedereen veilig kan spelen.

Onze speeltuin is redelijk groot en is opgedeeld in twee delen. We hebben een afgezet deel in onze speeltuin, speciaal voor de jongste gasten. In dit deel is onder andere een zwembad aanwezig en een grote zandbak. Ook is er gedacht aan de oudere kinderen. Zo is er een voetbalveld (geasfalteerd) en zijn er fietsen en skelters. En durf jij ook van de tokkelbaan?

De speeltuin heeft ongeveer 40 speeltoestellen. Iedereen kan zich dus vermaken.

In de speeltuin staat ook een clubhuis. Hier kun je spelletjes spelen, kleuren of spelen als het niet zo heel mooi weer is. Ook hebben we hier onze kantine, waar je drinken of iets lekker s kunt kopen. Pinnen is hier ook mogelijk.