raak betrokken

Vrijwilligers

Kom jij ons team versterken?

De vereniging draait volledig op vrijwilligers en daar zijn wij erg trots op! Met een enthousiast team verzorgen wij alle activiteiten in de speeltuin. Vind je het leuk om ons team te versterken? Wij in ieder geval wel! Met slechts een paar uurtjes van jouw tijd zijn wij al erg geholpen!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste mensen om de speeltuin tot een groot succes te maken. Van klusjes in en rondom het clubhuis, het bijhouden van de tuin, het schoonhouden, het organiseren en begeleiden van activiteiten, het bijhouden van de administratie en het draaien van kantinediensten. Er is altijd wel iets te doen.

Heb je interesse? Kom dan een keer langs in de speeltuin voor een gezellig gesprek!

Word lid

Wat leuk dat jullie lid willen worden van onze vereniging! Je kunt het hele jaar komen spelen in onze speeltuin of deelnemen aan leuke activiteiten.

Een lidmaatschap voor de speeltuin kost €24,- euro per jaar per gezin. Ben je 65+? Dan kost een lidmaatschap €19,- euro per jaar.

Lid worden doe je door het inschrijfformulier in te vullen en in te leveren bij de speeltuin. Je kunt hier alvast het inschrijfformulier downloaden. Heb je geen printer? Dan kun je het inschrijfformulier ook krijgen bij onze speeltuin.